Leta i den här bloggen

onsdag 9 februari 2011

Ensam

Japp ensam hemma. Marcus i Mexiko sen tidigt i fredags.
Noel fick hög feber i fredags med & den gav inte med sig under helgen så de blev vårdcentralen på måndagen & mycke riktigt så hade han öroninflamation igen. Fick kåvepenin fast ja sa att ja inte ville ha de för sist vi fick de så kom de tillbaka efter en vecka men men.
Noel som alltid gapat till all medicin hade nu kommit på att kåvepenin smakar "skit " så de var bara att ringa Vc igen & de skrev ut Amimox & då gapa han så glatt. Skönt. Nu är han snorig & hostig med. Maja också hostig.
Så de blir vab & hemma hela veckan.
Marcus kommer hem sent fredag & ja jobbar hela helgen. Ja ja vi nöter inte på varann iaf ;-)

Har inte kommit ut så mycket under veckan. I lördags tog ja ett extra pass på jobbet & mormor & morfar var barnvakt. De kom redan på fredag kvällen så då passade ja & Hanna på att ta en promenad på kvällen. Så skönt att komma ut lite. Sen var hon även så go att hon passade barnen på söndagen så ja kunde åka till gymet & träna lite.
Å idag ringde Jessica från jobbet & undrade om ja ville träna idag? Om ja ville :-). Så himla gullig.
Så ja satte fart här hemma då & dammsög uppe & nere, tvättade & förberedde middagen. Så att vi bara skulle kunna ära när ja kom från träningen.
Tack Jessica & Hanna för att ni hjälpt mig så jag kunnat komma ifrån lite i veckan. Betyder så otroligt mycket för mig. Glad att ja har er två. Puss på er.

Nu gråter lilleman lite & Maja ledsen för hon saknar pappa. Hon frågar mig hela tiden vilken dag de är i morron. Hon längtar efter dig PAPPA.
De var de första hon sa i morse när hon slog upp sina blå "va är det för dag idag"? Snuttan då.

Nu ska ja natta Maja & snart mig själv med.

God natt alla vänner.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer: