Leta i den här bloggen

onsdag 15 december 2010

Tänka på sig själv ibland.

Ja man borde tänka lite oftare på sig själv. Jag fick av Marcus en valfri behandling på HälsoGalleriet i stan i julklapp "förra" året, som jag nu igår utnyttjade. Ja så sällan gör jag nåt för min egen skull. Ska bli bättre på det för Gud så underbart skönt de var.
Jag hade valt FaceExklusive: inleds med en avslappnande rygg & nackmassage & britsen man ligger på har värme inbyggt. Hur skönt som helst. Därefter en rengörande ansiktskur, med peeling & mask.
Rekomenderas =).

Igår var ja ju hemma med vab på Noel, han hade feber. Han har varit lite snuvig & hostat på nätterna länge. Men nu när febern började åka upp & ner så misstänkte vi ju öronen som alltid.
Bara att ringa vårdcentralen, vi fick komma på en gång & visst hade jag rätt. Läkarens ord ordagrant, detta var en kraftig öroninflammation, ser inte alls bra ut. Alldeles röd/blått. Stackars liten. Inte konstigt att han vaknat på kvällar & nätter & gråtit =(.
De blev alltså Amimox 3/dag i 5 dagar. Så det blir inge jobb för mig på fredag heller. Tur ja var ledig idag & i morgon i alla fall. Annars hade de blivit mycket vab, men vad gör man inte för sina små.
Hoppas dock han får vara bra en stund sen. Detta är ju tredje öroninflammationen sen september. Tur vi har en tid till öron näsa hals specialisten i januari. Lutar väl att de blir operation även på Noel.

Nu myser Maja & jag lite i soffan när lilleman sover.
Vi väntar på att Jessica ska komma ut & fika med oss.
Mysigt med lite besök =). var länge sen nu.




Måste ju få nåt gott när man är dålig. Fast här ser han inte så dålig ut ;-). Tänk va lite glass kan göra ;-)




Min lilla glasstjej =) Skulle kunna leva på glass om hon fick ;-)













Åh hon va så fin min lilla tärna. Men lucialinnet åkte av & glittret kliade ;-). De skulle fira lucia ute på Majas dagis & jag fick reda på det efter att jag redan köpt, provat & slängt kvittot. Annars hade jag ju köpt ett större så hon kunde ha det utanpå kläderna men hon hade kanske inte velat de ändå. Hon är ju "lite" bestämd denna damen (undra vem hon har de efter). Fast lite synd tyckte ja om henne, för de var bara hon & en pojke som inte var tärna, lucia, pepparkaksgosse el tomte :-(. Men hon sjöng jätte fint =). Tycker dock de var lite tråkigt att de var ute & firade för de var så kallt att de var inge mysigt att va kvar & fika sen. Vi frös så de blev fika hemma istället. Barnen gröt med socker & kanel & ja & Marcus glögg.

Vi hörs!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar