Leta i den här bloggen

måndag 1 november 2010

Ledig dag!

Japp idag har ja varit ledig. Inte gjort så mycket. Vi tog de lugnt i morse. Drack "några" koppar kaffe. Maja tittade tv ( som vanligt ) & Noel lekte lite. Han är fortfarande dålig. Feber & snuvig & öronen gör nog fortfarande ont för han äter dåligt men banan går oftast hem. En liten apa vi har ;-). Maja har varit en sväng på dagis på em, trots att ja inte jobbar för de funkar inte så bra för henne när ja jobbar så lite. Hon tycker de är jobbigt & jag blir ledsen när ja måste lämna henne. Hoppas de hjälper att hon får vara där lite mer trots att jag eg inte vill lämna henne.

Senare på em när ja skulle hämta Maja kom Jessica med hunden Ozzy på besök. Mysigt & gissa om Maja blev glad när de var med & hämtade henne :-). Noel var så söt när vi gick dit. Skulle hålla i kopplet. Ozzy var jätte duktig. 12 år gammal är han.

Sen gick vi hem & stekte pannkakor. Filippa kom in & lekte med Maja & stannade också på pannkakor.

Sen skulle ja ta ett varmt bad & bara njuta medans Marcus skulle natta Maja. Trodde ja ja. Vem hamnade i badet med mig?
Nej inte Marcus ;-). Maja såklart :-). Ja ja gör inget. Nu sitter ja här i soffan med morgonrock på & slötittar tv. Ska snart sova.

I morron ska vi & fota Noel & syskonfoto med Maja på Fotofolket. De var på dagis för ett tag sen & fotade men då var Noel sjuk så nu fick man komma till studion & fota Noel & syskonfoto för Maja tog sina egna bilder på dagis.
Hoppas de blir fina :-).

God natt & sov gott alla

Kramkram


Noel klappar Ozzy :-)





Nu är vi klara :-)





Noel hjälper till ;-)





Hitta nåt.......





Titta mamma....





Undrar vad de är????





Är vi hemma snart?? Så söt!










4 kommentarer: