Leta i den här bloggen

onsdag 24 november 2010

Nattar Maja.

Just precis, nattar Maja & bloggar lite. Vilken vinter vi fått. Har väl knappast undgått någon ;-). De fullkomligen bara small till & så hände det...... Mysigt tycker jag & Maja älskar det, men det behöver väl inte blåsa & yra så mycket. All snö som man har skottat bort bara yr tillbaka ju.....

Idag jobbade jag en kort dag, till 14 bara. Brummade hem & hämtade kidsen på dagis. Hem & skottade snö & pratade lite skit med Malin (grannen) som också skottade snö. Bjöd in henne & barnen på lite eftermiddags fika =) lussebullar & vaniljbullar. Mysigt.

Till helgen ska Maja & jag baka lite fler lussebullar & kanske nån chokladgodis. Hittade recept på jobbet. Ett som de hade gjort i Maxiköket =). Suuuper gott. Återkommer med recept.

I morgon ska ja till Motala lasarett. Till en specialistortoped. Han ska titta på min fot & se om de går att göra nåt eller om jag får leva med den som den är.
Opererade mig för Hallux valgus år 99 & sen några år senare fick göra två operationer till för att den första inte blev bra & nu ca 10 år efter är ja inte heller bra. Suck.
Undrar hur väglaget blir i morgon då. Får köra tidigt så jag har bra marginal & inte behöver stressa, fast jag är alltid lite orolig när ja ska åka till nya ställen där ja inte varit förut, hahaha nu skratta ni säkert. Äsch de går säkert bra, de gör de alltid.

Nu kom Marcus precis hem. Han har varit i Stockholm & jobbat idag. Tur han hade Micke med sig som körde. Han har nämligen kört rally. Ett plus i detta väglaget.

Nu har skruttan somnat & jag ska ta en dusch innan jag ska se på Greys. Greys brukade vara bra, nu tycker jag det har tappet tyvärr!

Bye bye

2 kommentarer:

  1. Lycka till och kör försiktigt! Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack Malin =). Ja köra försiktigt ska jag. Lite otäckt faktiskt. Kramkram

    SvaraRadera